Jury

Vår välrenommerade jury består av ledande personer inom modebranschen. Förutom att utse de nominerade tävlingsbidragen och kora den slutliga vinnaren, så bidrar vår jury även med sin ovärderliga kunskap och erfarenhet genom att erbjuda individuell coachning av finalisterna i SUFA.

Maria Lagerman

Maria Lagerman

Konsult för hållbar koncept- och affärsutveckling med fokus på hållbart mode och hållbar konsumtion – C/O CIRCLES

F.d verksamhetschef för Remake Sthlm, där redesign, socialt ansvarstagande och lokalproduktion med återvunna textilier är kärnan. Engagerad i styrelsen för Medveten konsumtion och nätverk för kommersiell second handhandel i Sverige.

Johan Magnusson

Johan Magnusson

News Editor – Scandinavian MIND

Skribent och redaktör på den svenska plattformen, som lyfter fram det mest innovativa inom tech, innovation, mode och livsstil, från Skandinavien och världen. Har både bevakat och på olika sätt hjälpt, samt brinner för, nystartade svenska varumärken under många år och är alltid ”bara ett mail bort” från att stötta dig eller ännu fler.

Ulrika Nilsson

Ulrika Nilsson

Grundare av JUS

En sann beskyddare av svenskt mode som med stort fokus och hjärta lyfter spännande designer. I över 20 år har hon genom agenturverksamhet och butik introducerat det mest intressanta modevärlden har att erbjuda. Hennes näsa för vad som komma skall är osviklig.

Emina Alivodic

Emina Alivodic

Head of Content Creation – NELLY.COM

Emina har en bred och lång erfarenhet av modebranschen från bolag som Lindex, Levi Strauss, Gina Tricot, MarQet samt Nelly

Stefanie Malmgren de Oliveira

Stefanie Malmgren de Oliveira

Swedish School of Textiles

Universitetslektor. Akademin för textil, teknik och ekonomi