Kontorshotellet

Välj ett kontorshotell i Borås hetaste område!

TEX! erbjuder dig Kontorshotellet, där du kan hyra ett av våra 20 kontor. Välj mellan flera olika storlekar och inred det precis utefter eget tycke och smak. Kontorshotellet ligger på andra våning i det populära Textile Fashion Center mitt i Borås centralaste delar.

  • Välj mellan flera olika storlekar på kontor
  • Coworking space
  • Fria mötesrum
  • Ett kreativt kluster
  • Närhet till andra företagare

När du hyr kontor i Kontorshotellet har du även tillgång till utrymmena på första våning och Business Gallery. Där finns ett gemensamt kök, stora allmänna ytor med flexibla arbetsplatser samt vår mötes-lounge. Som hyresgäst ingår även flera värdefulla faciliteter, kaffe/te, internet och skrivare. Dessutom har du även möjlighet att arrangera egna aktiviteter såsom föreläsningar, workshops etc.

Som hyresgäst får du inbjudningar till aktiviteter som anordnas, allt från frukostmöten och föreläsningar till nätverksträffar. Du får då möjlighet att knyta kontakt med medlemmar i communityn men även entreprenörer och företagare från hela Sverige.

Är du intresserad av att hyra ett modernt kontor i en kreativ miljö och bli en del av vårt affärsnätverk? Skicka in din intresseanmälan till Kontorshotellet redan idag!

Mötesrum

Intresseanmälan

Fyll i era uppgifter här nedan så återkommer vi inom kort.