Business Gallery

Vill du sitta på ett kontorshotell där affärer görs och relationer knyts?

Under 2019 utvecklade vi ett nytt koncept – Business Gallery. Ett kreativt och innovativt kontorshotell på första våning i Textile Fashion Center, Borås hetaste område. Business Gallery består av 22 kontor i varierande storlekar som du har möjlighet att inreda efter eget tycke och smak.

  • Välj mellan flera olika storlekar på kontor
  • Coworking space
  • Fria mötesrum
  • Ett kreativt kluster
  • Närhet till andra företagare

Business Gallery ligger på markplan i Textile Fashion Center. Här finner du 22 kontor i olika storlekar. Utöver ditt egna kontor finns även ett gemensamt kök, stora ytor för samtal samt möjlighet att hyra flexibla arbetsplatser i vår öppna lounge-miljö. Vi har även 20 kontor på plan 2, där finns också gemensamt kök och ytor för möten och samtal. Som hyresgäst hos oss har du tillgång till alla faciliteter på plan 1 och 2.

När du hyr kontor i Business Gallery har du även tillgång till ett gemensamt kök, stora allmänna ytor med flexibla arbetsplatser samt vår möteslounge. För dig som hyresgäst ingår även flera värdefulla faciliteter, kaffe/te, internet och skrivare är bara några få av dem! Dessutom har du även möjlighet till att hålla gemensamma aktiviteter såsom föreläsningar, workshops etc.

Du som hyresgäst får även inbjudningar till aktiviteter som anordnas, allt från frukostmöten och föreläsningar till nätverksträffar. Du får då möjlighet att knyta kontakt med medlemmar i communityn men även entreprenörer och företagare från hela Sverige.

Är du intresserad av att hyra ett modernt kontor eller en flexibel arbetsplats i en sfär av kreativitet och puls? Skicka in din intresseanmälan till Business Gallery redan idag!

Intresseanmälan

Fyll i era uppgifter här nedan så återkommer vi inom kort.

Business gallery
Kontor på Business gallery
Business gallery