Frukostseminarium om Krisberedskap

E-handelsstaden Borås, Creative Cluster och TEX! by Marketplace Borås bjuder in till frukostträff, denna gång med fokus på det viktiga ämnet krisberedskap.

För många företag är det en lite orolig och stökig tid just nu. Denna frukostträff ska ge dig en bredare och bättre förståelse i vad du som företagare kan göra och tänka på för att förhindra att bli lurad eller utsatt för bedrägeri, men också hur du kan arbeta förebyggande gentemot anställda och bolaget i sig. Vi har bjudit in tre olika representanter för att dela med sig av erfarenheter och kunskap, med olika infallsvinklar och tips på vad man kan tänka på:
Centrum för Kunskap och Säkerhet (CKS) i Borås Stad – ”Vad kan en omvärld i förändring ge för lokala effekter och hur kan man förbereda sig? Ett avstamp i omvärldsanalysen och nuläget utifrån utmaningar, risker och hot”.
Från Speed Group kommer CFO Per Jonasson för att berätta om när företaget 2022 utsattes för en cyberattack som pausade den dagliga verksamheten – ”Attackerad och utpressad: Vår väg tillbaka efter cyberangreppet”. Vi kommer också att få träffa Polisen och höra om deras syn och arbete med det aktuella ämnet.

Vi ses på Hotell Grand Borås. Det kommer erbjudas drop in-frukost från klockan 7.30 och föreläsningarna startar sedan kl 8.00.
Frukostträffen är kostnadsfri och endast till för våra medlemmar. Denna gång ett begränsat antal platser om 40 st.

 

ANMÄL DIG HÄR

Frukostseminarium om Krisberedskap