Kursen Lyssnande Ledarskap – 30 och 31 mars

I lyssnande organisationer hittar man de riktigt välfungerande teamen. Medarbetarna trivs, är kreativa och produktiva. Den globala trenden är tydlig – företag som är empatiska är lönsammare, har lättare att rekrytera rätt medarbetare och uppskattas mer av kunderna.

Genom ett samarbete mellan Tex! och Annika Telléus hålls tvådagarskursen Lyssnande Ledarskap för första gången i Borås. Ta chansen att fylla på din verktygslåda med de verktyg som världens mest uppskattade och framgångsrika ledare använder. Ett utvecklat lyssnande medför att du växer som människa, det blir lättare att fatta beslut och din förmåga att möta förändring och komplexitet förbättras.

I en varm, utforskande och tillåtande miljö skapas de bästa förutsättningarna för lärande. Forskning och storytelling varvas med övningar och reflektioner/diskussioner för att dina nya insikter direkt ska vara till nytta när du kommer tillbaka till din arbetsplats.

Under sina 16 år på H&M lyssnade Annika Telléus på kunder och medarbetare runt om i världen. Parallellt jobbade hon med internutbildning och höll kurser och utbildade kursledare inom ledarskap och kommunikation. Annika har skrivit den uppmärksammade boken ”Konsten att lyssna”, hon har varit framröstad till en av Sveriges mest populära föreläsare, har varit relationsexpert i TV4 och är en uppskattad kursledare som säkerställer att alla deltagare känner sig sedda och lyssnade på. 

Kursdagarna startar 9:00 och avslutas 16:30. Lunch och fika ingår. 
Pris för två dagar: 9.800 ex moms per deltagare

Antalet platser är begränsat.

Anmäl dig här!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *